Fitness world big

Fitness World Herlev Hovedgade

Billig fitness i Herlev | Cardio-, styrke-, og konditionstræning

Kom til fitness I Herlevs nye store indkøbscenter, BIG. Træn cardio, styrke eller få hjælp fra vores dygtige personlige trænere. Vi er til og med billige!

Fitness World Herlev Bymidte

Fitness i Herlev | Konditions- og styrketræning

Velkommen til Fitness World ved Herlev Bymidte. Du finder os lige i krydset mellem Herlev Ringvej og Herlev Bymidte, så centeret er let at komme til.

I vores fitnesscenter i Herlev finder du alt hvad du skal bruge til din styrke-, cardio- eller konditionstræning. Kom forbi til en god gang træning!

Fitness World åbningstider i Big Shopping center Herlev

Priser | Fitness World

OFFPEAK er for dig, som kun ønsker at træne i 1 center og ønsker at kunne træne fitness, cardio og styrketræning i en begrænset del af centerets åbningstid.

Fitness World – Home – Facebook

Træn hos Fitness World i BIG i Herlev i dag. Fyldt med alt hvad du har brug for til din træning, lige fra løbebånd til styrketræningsmaskiner, …

Fitness World Herlev, BIG – OpenHours Denmark

Fitness World – Startside

Fitness World – Herlev, Big er et lækkert fitnesscenter på 2.000 m2 placeret i det nye shoppingcenter Big. Centret har et stort cardio og frivægts-område. See …

Fitness World – Herlev, Big er et lækkert fitnesscenter på 2.000 m2 placeret i det nye… Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev

Fitness World (BIG, Herlev) – Instagram

Fitness World Herlev, BIG – åbningstider, adresse, telefonnummer

I Herlevs store indkøbscenter, BIG, finder du Fitness Worlds 3. center i byen. Det betyder masser af træningsmuligheder, for dig!

I Herlevs store indkøbscenter, BIG, finder du Fitness Worlds 3. center i byen. Det betyder masser af træningsmuligheder, for dig!

Her finder du et stort center på 2.000 m2 og højt til loftet. De store og rummelige arealer er fyldt med alt hvad du skal bruge til din træning.

Her kan du løbe på løbebånd, lave din styrketræning på et hav af maskiner eller med de mange frivægte, lave din udstrækning eller få råd og vejledning af nogle vores dygtige, certificerede instruktører. Du finder desuden byens bedste funktionelle område, med masser af plads og muligheder til at komme i form.

Vi glæder os til at se dig.

Fitness World A/S – Herlev, Big – (Ff 618) – 25652991 – Proff

209 Followers, 24 Following, 82 Posts – See Instagram photos and videos from Fitness World (BIG, Herlev) (@fitnessworldbig)

Fitness World A/S – Herlev, Big – (Ff 618), Herlev | firma | krak.dk

Proff.dk giver dig firmainformation om Fitness World A/S – Herlev, Big – (Ff 618), 25652991. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, …

Fitness World A/S – Herlev, Big – (Ff 618), Herlev | firma | krak.dk

Kontaktinformation på Fitness World A/S – Herlev, Big – (Ff 618) Herlev, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

Keywords: fitness world big, fitness world herlev big, fitness world big herlev